Dutch Afrikaans Albanian Arabic Armenian Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish English Estonian Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Welsh Yiddish

Zuiderzeerit 2017 (21-23 augustus)

Om het 35 jarige bestaan van de DWAC te vieren gaan we voor de liefhebbers voorafgaand aan het jaarevenement een “rondje Zuiderzee” rijden.

Afdrukken

We vertrekken op maandagmorgen vanaf de camping in Zeewolde en gaan met de klok mee om de Zuiderzee. De eerste dag langs Amsterdam naar Noord-Holland. De tweede dag gaat het dan verder tot in Friesland. Woensdag verwachten we ’s avonds weer terug te zijn in Zeewolde. Totaal zo’n 400 km in drie dagen. Tijd genoeg dus om onderweg ook nog e.e.a. te bekijken. Zuiderzee en inpoldering zullen tijdens dit rondje een terugkerend thema zijn.

Overnachten kan in een eigen meegebrachte tent maar ook in een eenvoudig accommodatie die de DWAC gereserveerd heeft. (4 en 6 persoons blokhutten) Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we hier een beetje in moeten schikken!

De route kan individueel gereden worden, maar ook in één of meerdere groepen. Bezienswaardigheden worden in de route aangegeven en kunnen naar eigen interesse worden ingevuld. Gedurende de dag zijn uitgaves zoals consumpties en entreegelden voor eigen rekening. Wel is het de bedoeling ’s morgens gezamenlijk te ontbijten en ’s avonds gezamenlijk te dineren.

De kosten hiervoor hebben we begroot op ca. € 100,- /persoon. Hiervoor krijg je 2 keer ontbijt, 2 keer avondeten en 2 overnachtingen.

Inmiddels hebben zich zo’n 15 auto’s (30 personen) opgegeven voor dit rondje, maar we gaan ervan uit dat er nog meer liefhebbers bijkomen om dit rondje mee te maken. Als je je nog niet hebt opgegeven en wel wilt meerijden dan graag z.s.m. aanmelden bij ondergetekenden.

Ook als je slecht één dag mee wilt rijden ben je natuurlijk van harte welkom.

Johan Schoenmaker
Hari Verkaaik
Hielke Dijkstra

 

Jaarevenement 2017 ZEEWOLDE (ENGLISH, DEUTSCH, ESPAGNOL)

Het jaarevenement begint op donderdag 24 augustus en eindigt op zondag 27 augustus. Het adres van de camping is: RCN Vakantiepark Zeewolde, Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde, 036 – 5221246, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Afdrukken

 

Surfen, kanoën, vliegeren, zwemmen of gewoon lekker op het strand liggen. Het kan allemaal tijdens ons 35ste jaarevenement. Wat ook kan is fietsen, wandelen of met je dwergauto de omgeving verkennen!

Actief en ondernemend, of rust en gezelligheid. Alles is mogelijk tijdens ons 7e lustrumevenement. Kortom, geef je op en zorg dat je erbij bent!

Wanneer en waar?

Volgens traditie is het weer het laatste weekend van augustus. Om precies te zijn beginnen we al op donderdag 24 augustus en eindigen op zondag 27 augustus. Waarbij je er ook voor kunt kiezen om eerder of later te komen. Het kan allemaal!

Locatie is RCN Vakantiepark Zeewolde, Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde, 036-5221246, www.rcn.nl/zeewolde. Je kunt met een tentje, caravan of camper komen, maar ook huisjes zijn in overvloed te huur.

Wat kost het allemaal?

Deelname aan ons evenement kost dit jaar € 45,- per persoon. Kom je alleen op zaterdag dan betaal je € 25,-. Voor alleen de zondag € 15,-. Kinderen tot 12 jaar gaan zoals gebruikelijk voor “half geld”.

Anders dan voorgaande jaren zijn genoemde bedragen exclusief het verblijf op de camping. We hebben een tarief afgesproken van € 15,- per nacht per equipe. Dit geldt voor het DWAC weekend, maar ook als je één of twee weken eerder wilt komen of langer wilt blijven. Een éénpersoons equipe wordt de eerste nacht vrijgesteld van overnachtingsgeld. Kampeergelden dienen rechtstreeks bij aankomst aan de camping te worden voldaan.

Huisjes zijn er in overvloed en dienen rechtstreeks bij de camping te worden gereserveerd.

Wat gaan we doen?

Donderdag is de aankomst dag en bedoeld om kwartier te maken. Voor de liefhebbers hebben we weer een nachtrit.

Vrijdag tijd om de omgeving te verkennen. We zullen jullie weer voorzien van Tips voor Trips. ’s Avonds vindt op de camping de traditionele barbecue plaats, die opgeluisterd zal worden door de band van clublid Jaap van Riesen. Speciaal voor deze avond heeft de band het Goggo-lied opnieuw gearrangeerd! Uiteraard is het ook mogelijk om verzoeknummers aan te vragen.

Zaterdag de grote rondrit met voldoende stops voor bezienswaardigheden, terrassen en/of ijsjes. ’s Avonds rijden we in colonne naar een restaurant voor het Diner.

Voor de zondag zijn we nog niet helemaal rond met het programma, maar vertrouw er maar op dat dit wel gaat lukken.

Wanneer aanmelden? >>>> HIER AANMELDEN <<<<

I.v.m. de organisatie vernemen we graag zo spoedig mogelijk of jullie komen. Dit kan via de DWAC site (www.dwac.eu) en moet uiterlijk vóór 1 augustus a.s..

Na 1 augustus brengen we € 10,- extra per persoon in rekening.

We gaan ervan uit dat het weer een gezellig lustrumevenement gaat worden en rekenen op jullie deelname.

Hielke Dijkstra


DWAC annual rally 2017

>>>> SIGN IN HERE <<<<


Jahrestreffen des DWAC 2017
 


Evento del año 2017

Nieuwe evenementen die u in eigen beheer of onder de vlag van DWAC organiseert kunt u aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe evenementen worden in deze rubriek en in de 1op20 gepubliceerd.