Clubblad 1op20

Ons clubblad, 1op20, dankt zijn naam aan het gemiddeld benzineverbruik van onze dwergen. De 1op20 verschijnt 6 keer per jaar bij onze leden in de brievenbus. Voor actuele zaken ontvangt men zonodig een e-mail.

In de 1op20 vindt u een aantal vaste rubrieken, zoals mededelingen van het bestuur, technische tips, onderdelennieuws, restauratieverhalen, verslagen van evenementen, aankondigingen van koffiekletsen en dwergautohistorie.

Natuurlijk kan een clubblad niet zonder bijdragen van de leden zelf. Die kunnen gaan over evenementen die men meegemaakt heeft, verhalen en foto’s van vroeger over de dwergauto’s, tips voor andere leden over de onderdelenvoorziening, of een technisch handigheidje. Het clubblad wordt verder opgefleurd met foto’s van evenementen en dwergauto’s, en kopieën van oude advertenties en folders.

Het clubblad is inmiddels al meer dan 300 keer verschenen. In 2015 waren dat samen ruim 3900 artikelen. Het blad is fraai uitgevoerd en sinds vele jaren van prachtige foto's voorzien. Klik hier om het overzicht van alle covers te bekijken op Flickr.