Wil je zelf een evenement of rit organiseren? Leuk! Of je dat nou in eigen beheer wilt doen of onder de vlag van de DWAC, dat kan allebei. We denken graag met je mee! Je kunt je evenement aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Nieuwe evenementen worden in deze rubriek en in de 1op20 gepubliceerd.

 

Onze dwergauto's zijn over het algemeen zwakker gemotoriseerd en minder betrouwbaar dan de gemiddelde auto in het hedendaagse verkeer. Het is belangrijk dat daar rekening mee gehouden wordt bij het uitzetten en organiseren van ritten. Deze ritten worden daarom getoetst op een aantal punten. Zo weten we zeker dat alle deelnemers de rit met plezier en vooral veilig kunnen rijden.

Read More

Omdat de DWAC dit jaar haar 40-jarig jubileum viert proberen we in totaal 40 ritten te organiseren. In dit artikel vind je de bevestigde evenementen tot zover. Onder voorbehoud van de maatregelen t.a.v. COVID-19 zijn de volgende ritten en evenementen gepland:

Lees meer