Dutch Afrikaans Albanian Arabic Armenian Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish English Estonian Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Welsh Yiddish

Clubblad “1op20”

Ons clubblad, de “1op20”, dankt zijn naam aan het gemiddeld benzineverbruik van onze dwergen. De “1op20” glijdt 6 keer per jaar bij onze leden in de brievenbus. Voor actuele zaken ontvangt men zonodig een e-mail.
In de “1op20” vindt u een aantal vaste rubrieken, zoals mededelingen van het bestuur, technische tips, onderdelennieuws, restauratieverhalen, verslagen van evenementen, aankondigingen van koffiekletsen en dwergautohistorie.
Natuurlijk kan een clubblad niet zonder bijdragen van de leden zelf. Die kunnen gaan over evenementen die men meegemaakt heeft, verhalen en foto’s van vroeger over de dwergauto’s, tips voor andere leden over de onderdelenvoorziening, of een technisch handigheidje.
Het clubblad wordt verder opgefleurd met foto’s van evenementen en dwergauto’s, en kopieën van oude advertenties en folders.

Het clubblad is zo'n 300 maal verschenen. In 2015 waren dat samen ruim 3900 artikelen. Het blad is fraai uitgevoerd en sinds vele jaren van prachtige (kleuren)foto's voorzien. Klik hier voor een overzicht van de covers.