Dutch Afrikaans Albanian Arabic Armenian Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish English Estonian Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Welsh Yiddish

26 t/m 29 augustus 2021 – Jaarevenement in Hulsberg

Klik hier voor het aanmeldformulierÜbersetzung / Translation

Later dan u gewend bent en daarom via de digitale nieuwsbrief en niet in de 1op20 het aanmeldformulier en het globale programma voor het jaarevenement.

Het evenement vindt plaats in het heuvelachtige Zuid Limburg. Een prachtige omgeving met, in tegenstelling tot de rest van Nederland, geen vlak landschap. De routes bevatten dan ook veel klimmetjes en afdalingen. Houd rekening met stijgingspercentages van 10% en meer.

De camping ligt vlak bij de plaats Valkenburg, waar je heerlijk kunt wandelen en er zoveel restaurants zijn dat er voor iedereen wel wat te vinden is. Verder is er heel veel te doen in de omgeving qua activiteiten en bezoeken aan musea.

TIP: Op vrijdag zitten er twee musea in de route; wil je deze bezoeken is het verstandig om hiervoor je tijdslot af te spreken:

Mijn Museum; Mijnmuseumpad 2, Heerlen, tel: 045-571 3707; www.nederlandsmijnmuseum.nl

Het Zwarte Goud; Daalhemerweg 31, Valkenburg; tel: 043-601 2491; www.steenkolenmijn.nl

Door de beperkingen van de Coronamaatregelen konden we het programma en het tarief niet eerder vaststellen. Onze leden waarvan we geen e-mail weten ontvangen deze informatie in hun brievenbus.

Het evenement is dan ook iets anders als u gewend bent. Er is geen gezamenlijk diner of BBQ, maar u ontvangt zondag een picknick box bij de brouwerij. Deze kunt u op het veld bij de brouwerij nuttigen of meenemen voor onderweg.

Op het kampeer veld komt een grote tent te staan welke voor iedereen te gebruiken is en waarin vrijdagmiddag de mogelijkheid is om onderdelen aan te bieden. U mag GEEN eigen partytent neerzetten.

LET OP: Er is dus geen catering op vrijdag en zaterdag in het programma opgenomen.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 26 augustus - aankomstdag
  • 27 augustus - aankomstdag en mogelijkheid een korte Wijn en mijn rit te rijden. Wil je de musea in de route bezoeken zorg dan dat je een tijdstip hebt gereserveerd. De wijngaarden zijn vrij te bezoeken.
      • Onderdelenmarkt in de grote tent (hier kunt u zelf onderdelen te koop aan bieden)
  • 28 augustus - Een lange rondrit in het Limburgse land. Houdt rekening met stijgingen en afdalingen van 12% en meer. Neem de tijd.
  • 29 augustus - korte rit naar de brouwerij, hier kunt u vanaf 10.00 uur een lunchpakket halen. Voor de excursie kunt u zich apart aanmelden via het aanmeldformulier

Via onderstaande link komt u bij het digitale aanmeldformulier.

Opgeven kan tot 1 augustus 2021

KLIK >> Aanmeldformulier DWAC Jaarevenement 2021

CLICK >> Übersetzung / Translation

17 oktober 2021 - Herfsttintenrit

Organisatie: Peter Leusman

Info/Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe evenementen die u in eigen beheer of onder de vlag van DWAC organiseert kunt u aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe evenementen worden in deze rubriek en in de 1op20 gepubliceerd.