Door de jaren heen zijn er talloze boeken gepubliceerd over dwergauto's en alles wat ermee te maken heeft. In dit artikel vind je een overzicht van de (bij ons bekende) boeken. Heb of ken je een boek dat er niet bij staat, dan is die informatie altijd welkom!

Lees meer

In dit artikel vind je een overzicht van verschillende andere (buitenlandse) clubs van veel verschillende merken.

Lees meer

Op deze website zul je het woord dwergauto vaak tegenkomen. Maar wat zijn dit voor auto's? Het zijn kennelijk kleine voertuigen, maar daar waren en zijn er zoveel verschillende van. En klein is nogal relatief en subjectief. In dit artikel lees je ook wat de DWAC onder dwergauto's verstaat.

Read More

In dit artikel vind je een overzicht van musea met een of meerdere dwergauto('s) in de collectie. Helaas is dit overzicht niet volledig en wij maken graag van je ervaring gebruik voor eventuele aanvulling.

Lees meer

Wie onderdelen nodig heeft voor een dwergauto zit wel eens met de handen in het haar. Bij de dealer hoef je het niet te proberen, in de meeste gevallen bestaat het merk niet eens meer. En als het merk nog wèl bestaat, is het maar de vraag of de huidige dealer het product van vijftig jaar geleden nog kent.

Lees meer:

Helaas is dit overzicht niet volledig en maken graag van foto's van uw collectie gebruik voor eventuele aanvulling van deze lijst. Deze pagina is slechts als overzicht bedoeld. Modellen zijn niet via de DWAC te koop. Klik op de foto voor een vergroting.

Lees meer